atalon
SPILGERY Talk | 38. rész | CSIKI & RAUF - A két “gasztro-dilis” jóbarát

SPILGERY Talk

SPILGERY Talk | 38. rész | CSIKI & RAUF - A két “gasztro-dilis” jóbarát

Spilák Gergely

1:20:13

2024. 12. 06.

Kategóriák

Leírás

“Ugyanannyi időbe telik elkészíteni a jó meg a rossz ételt is.” 🛍️ A szupermarketek polcait pásztázva egyre több, fóliába csomagolt készétellel találkozunk, amit csak be kell dobni a mikróba, és kész is az ebéd! 👀 De vajon megéri-e feladni az egészségünket az egyszerűség nevében? És vajon nem ugyanannyiba kerül-e egy zacskó chips, mint egy nagy tál leveshez szükséges zöldség? Erről (is) beszélgettünk mai vendégeinkkel! Csíki Sándor és Rauf Sven Tamás jó pár éve barátok és kollégák. Közös szerelmük a gasztronómia és a vendéglátás. Sándor bloggerként, foodstylist-ként ismert és sok gasztronómiával foglalkozó tv műsor arca és vendége is volt már. Tamás ex vendéglős, blogger és kritikus, emellett jó pár gasztro műsor szerzője és műsorvezetője is. Zsűrizik, kóstol itthon és külföldön egyaránt.  ⛔ Közös bennük, hogy nem foglalkoznak mások véleményével és azzal, hogy ki mit gondol róluk. Saját és hiteles véleményük van mindenről. Ha tudnak, akkor mindig segítenek, de élnek az önálló vélemény jogával. 🔥 A mai adásból kiderül, lehet-e még 1500 forintból ebédet főzni a családnak, hogy lehet-e tanulni a jó ízlést, hogy mi az, amit feltétlenül meg kell néznünk a termékcsomagolások hátulján, és az is, hogy mi a baj a teljes kiőrlésű termékekkel. 🍲 ✨ Nézd meg ezt az epizódot, és főzz te is valami igazán finomat! 👉 Youtube: https://www.youtube.com/@SpilgeryTalk 👉 Spotify: tiny.cc/spilgerytalk 👉 Social Media: https://www.tiktok.com/spilgery.talk https://www.instagram.com/spilgery.talk/ https://www.facebook.com/spilgery.talk 👉 Web: https://www.spilgerytalk.com/ https://linktr.ee/spilgery.talk https://spilgery.com/hu/

További epizódok

00:00

00:00